Restaurant cu design luxos și mâncare bună de talia MasterChef

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Max Group Company, un brand destul de cunoscut care administreaza diferite restaurante pe piata de la noi, a terminat de construit inca o locatie de acest gen numita ROST. Noul restaurant are o locatie cu totul aparte: mancarea va fi preparata si iti va fi servita intr-o vilă interberlică, luxoasa si noua din cartierul Primăverii din Capitala.

Din ce au spus oficialii, restaurantul a costat in total undeva la 50.000 de euro. Mancarea servita va fi in mare parte din bucătăria tradițională românească, dar preparata pe un stil modern, urban, de către executive chef Alexandru Niță, care a participat la MasterChef si care a anuntat ca va adauga la meniu noutati și ingrediente la mancaruri mai puțin utilizate de bucatarii romani, precum arpacașul sau hrișca.

Restaurantul a fost ales de arhitecta Larisa Ratoi, care este fană a stilului hollywoodian al anilor ’50, dar și al mișcării post-pop contemporană.

“Dorim să creștem organic, pas cu pas, fără să compromitem calitatea produselor, serviciilor și interactiunea cu clienții noștri.  Astfel, putem asigura o comunicare continuă și prietenoasă cu oaspeții pe care îi informăm despre proveniența materiei prime, a modului în care preparăm mâncarea și care este „istoria” din spatele rețetei. Estimăm că în primul an de activitate vom atinge o cifră de afaceri de 500.000 euro, urmând ca în 2021 și 2022 să creștem organic spre 750.000 euro, respectiv un milion de euro ”, a anuntat Alexandru Cojocaru, managerul locației.

Orarul este urmatorul: de luni până duminică, intre orele 11.00-24.00.

ROST este un nou concept adaugat la portofoliul Max Group Company, care are deja 50 de branduri horeca, dintre care cateva cu renume. In 2018 a raportat un CA ce depaseste 30 de milioane de euro.

Locatia: Str. Herastrau, nr. 4, sector 1; 011981 București

Telefon rezervari: 0787 444 604

Facebook: https://www.facebook.com/restaurantRosT/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: