Cum să pictezi cu bere și cafea

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Artistei Karen Eland este pictorita foarte cunoscuta pentru picturile ei realizate din cafea si bere. Da, in loc de vopsea imaginati-va ca este espresso (cu care isi picteaza piesele) ori ceva hamei! :))

Poate va ganditi de unde i-a venit ideea. Este, chiar, mai simplu decat ati crede: era intr-o cafenea si a observat mai multe picaturi de cafea absorbite de servetel. Atunci:

”M-am gândit că din moment ce cafeaua pătează, pot testa acest lichid și în pictură”.

A incercat sa faca si ea acelasi lucru, numai ca pe panza, nu servetel si a vazut ca a iesit specatculos de bine. Asa se face ca acum, are o experienta de 14 ani numai pe aceasta parte

Pana atunci, artista incercase deja sa picteze cu ceai, lichior și bere, pe timpul cand lucra ca barmanita. Se pare ca berea fusese cea mai potrivita dintre toate. Karen are si o experienta indelungata in domeniu, pictand inca de la 14 ani. Desi cea mai buna, berea are si un dezavantaj: este complicat si procesul este lung, pentru ca straturile trebuie lăsate să se usuce o perioada si nu trebuie sa se atinga nimic de ele, mai ales apa, care face cel mai mult rau. Hartia pe care le face, insa, este speciala.

Acuma vinde personal dar si pentru Guinness, fiind angajata acolo, pentru care realizeaza diferite imagini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: