Prima bere cu canabis. Te îmbeți sau te droghezi? Nici tu nu știi!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pe masura ce se apropie momentul de depenalizare a canabisului in Canada, o companie si o universitate canadiana au vazut o oportunitate in toata chestia asta: de a face prima bere din lume parfumata cu acest drog usor, ceea ce ar insemna super vanzari pentru acestia.

Province Brands of Canada tocmai a obtinut o subventie de 300.000 de dolari canadieni (195.218 de euro) de la provincia Ontario (centrul tarii) pentru a realiza o bautura care sa-i ameteasca bine pe consumatori, insa cu un grad mai mic de periculozitate fata de alcool, arata studiile companiei cu sediu la Toronto.

Firma s-a asociat, pentru partea de cercetare si dezvoltare, cu Loyalist College din Belleville (Ontario), care are in administrare un centru de cercetare privitor la canabis si care este finantat tot de guvernul federal.

Precum si alte firme locale, start-upul doreste sa profite de popularitatea produselor comestibile pe baza de canabis, in urma depenalizarii care urmeaza sa se realizeze a marihuanei, de catre guvernul lui Justin Trudeau, mai exact in vara lu 2018.

Totusi, comercializarea derivatelor, precum produsele de patiserie sau bauturi pe baza de canabis, nu va avea loc, cel mai probabil,  inainte de jumatatea anului 2019.

Directorul companiei Province Brands of Canada, Dooma Wendschuh, crede ca va avea loc o scadere a fumatului printre tineri le va trage un semnal parintilor de a gasi alternative la consumul canabisului.

A fost foarte complicata reteta pe baza de canabis, spune Wendschuh: “Am consultat mai multi experti berari, carora ideea de a face o bere pornind de la o planta precum canabisul li s-a parut o gluma”, a marturisit el.

Cand este ingerat sau baut, canabisul isi va produce mai greu efectul asupra corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: