“Alimentezi și bei bere”, un nou concept în România

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Terasele şi restaurantele au avut ușile închise pentru o perioadă foarte lungă de timp. Pe de altă parte, patronii de standuri streetfood şi care oferă mâncare la pachet au profitat de această perioadă, ei fiind ceva mai avantajați.

Sursa: Facebook

În sfârșit, după ce a ploat o săptămână întreagă în Cluj, orășenii au ieșit afară în weekend pentru a se bucura de vremea însorită şi s-au plimbat prin parcurile din centru.

Cei mici au avut parte de: vată pe băţ, porumb fiert şi, mai ales, îngheţată.

De asemenea, la benzinării poți cumpăra beri, unele chiar speciale!

Parcul Central din Cluj s-a amestecat cu lumea, iar asta afost în avantajul comercianților, care au avut parte de niște luni destul de grele. Ei susțin că vânzările au fost bune, chiar dacă au avut loc foarte multe dezinfecții.

Inclusiv localurile care nu permit clienților să rămână au avut parte de vânzări bune. La fel și pentru staţii peco, cu frigidere pline de bere. Pasionații de bere cumpără! A fost botezată “benzinăria cu bere”, un nou concept care a început să prindă rădăcini și pe piața românească, în ultima perioadă.

Berea este artizanală, doar produsă de microberării locale. Se depozitează în butoaie speciale, la temperaturi scăzute, pentru a fi cât mai proaspătă.

Gheorghe Rusu, proprietar:

“S-a făcut o paralelă între un peco, unde mergi, te alimentezi, la fel şi la noi, doar că la noi pe post de combustibil e berea. Nu se consumă nimic în locaţie, asta e ideea: vii, te alimentezi cu produsul dorit, cantitatea dorită, noi o ambalam şi o dăm.”

Este prima staţie de bere din zonă, iar conceptul prinde din ce în ce mai multă popularitate, motiv pentru care încă una va urma să fie construită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: