Expo Shop, cum l-ai putea rata?!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

EXPO SHOP – Future Retail Solutions se apropie! Cum va pregatiti? Daca nu v-ati pregatit va anuntam atunci sa o faceti, pentru ca este o importanta expozitie din Romania adresata industriei de retail, fiind, deci, un veritabil B2B. Acesta este realizat de Euroexpo si Romexpo si se va desfasura in intervalul 16 – 19 mai 2018.

EXPO SHOP ne cheama pe toti pentru 4 zile, atat, 4 zile, unde vom intalni cei mai semnificativi furnizori de servicii si echipamente pentru retail, tot ei ni le si vor prezenta, alaturi de solutii pentru diferite probleme din domeniu.

Evenimentul EXPO SHOP este, mai intai, pentru comercianti (orice categorie) – marii retaileri, magazinele online, comerciantii traditionali independenti si distribuitorii – precum si producatoriii din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

  • Acuma, Conferinta Future Retail Solutions care va avea loc pe 17 mai

De la ora 10:00, in data de 17 se va mai desfasura si Conferinta Future Retail Solutions, in paralel deci cu principalul eveniment. Scopul ei este de a prezenta ultimele servicii, solutii si echipamente pentru retail, dar si noutati si trenduri din piata de retail.

Speakeri prezenti: NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, GfK Romania, Carrefour, Biodeck, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezenta.

Agenda completa – click aici.

  • Future Store – despre solutii pentru magazinul viitorului

Daca te intrebi cum arata un magazin al viitorului, atunci Expo Shop e locul pentru tine. Expozantii ne vor arata posibilele idei de aplicare pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vanzare, sisteme automate si compacte destinate recircularii numerarului, sisteme automate de curatenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.

Mentionabile mai sunt si:

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultima generatie pentru retail
  • Sisteme de curatare profunda fara atingere

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: