Punctul U, ce este și cum obține orgasm NEBUN iubitei tale!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Organele genitale feminine simt chiar si cea mai mica miscare, dar dupa cum bine stim toti (mai ales barbatii), trebuie sa stii unde sa le atingi pentru a obtine orgasmul.

Conform sexologilor, zona din jurul orificiului urinar, pe care majoritatea bărbaţilor necunoscatori îl confundă cu orificiul vaginal, este problema de la care porneste totul. Sentimentul de placere maxima nu are loc in cazul tuturor femeilor, dar este sigur (de mult timp) ca orificiul nu are singurul si unicul scop doar de a urina, intrucat tot pe aici este si ejacularea feminină. Glandele din jurul uretrei femeii arata mult ca cele masculine, despre care se cunoaste deja ca reprezinta un punct sensibil pentru ambele sexe. Bărbaţii pot stimula punctul U prin intermediul degetelor sau în timpul sexului oral.

Pe faţa anterioară

Punctul G era inainte de descoperirea punctului U cel mai popular stimulent pentru femei, de a obtine orgasmul.

Acesta se află la 3-5 cm adâncime, pe faţa anterioară a vaginului şi este foarte mic. Problema este ca, in continuare, exista interpretari diferite in privinta acestui punct, unii specialisti cred ca produce placere maxima, altii nu.

Punctul A – aflat pe peretele anterior al vaginului, la jumătatea drumului dintre punctul G şi cervix, punctul A este descoperire aleatorie si extrem de norocoasa a unui sexolog din Malaezia. Denumirea ei alternativa, AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre care se zice ca, atunci cand este stimulat corect, creeaza lubrifierea vaginului şi poate produce un orgasm intens şi instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: