Medicamentul care prelungește viața hipertonicilor

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

În primăvara anului 2007 la Conferința Europeană a medicilor cardiologi un renumit medic a participat si a uimit cu inventia lui o lume intreaga: acela este Victor Popa. Popa, cu ajutorul unei echipe de specialiști a realizat un medicament unic care poate vindeca hipertensiunea datorita producției enzimei de conversie a angiotensinei (ECA).

  • Problema cu hipertensiunea este ca numai 17% din hipertonici ajung la vârsta de 60 de ani!

Conform Laboratorului Privat de Cercetare în Domeniul Sănătății, hipertensiunea arterială este cea mai grava boală a secolului XXI. Acesta duce la moartea mai multor persoane decat cancerul, SIDA, hepatita, diabetul și tutunul laolalta.

  • Ce inseamna hipertensiune?

Datorita presiunii inima reuseste sa împinga sângele. In perioada contracției miocardului se naste tensiunea sistolică (mare) , pe cand in perioada pauzei – tensiunea diastolică (mică). Diferența dintre ele produce mișcarea sângelui. Presiunea normală este de 120 mmHg. cu 80 mmHg. De felul in care sunt vasele depinde nivelul lor, respectiv: dacă vasele sunt înguste, atunci tensiunea se majoreaza.

Vasele hipertonicilor sunt mereu înguste (asta e cea mai importanta intrebare), pentru ca e acea ”murdărie” (18% din cazuri) acumulata de la adunarea colesterolului pe pereții vaselor – fluxul sanguin devine îngust. De asemenea, vasoconstricția are loc si pentru ca exista o concentrație mare de enzime de conversie a angiotensinei (ECA)- 82% din cazuri.

  • ”Heart Tonic” – medicamentul doctorului Victor Popa

Greseala majora este ca mare parte din medicamentele de azi pentru tratarea hipertensiunii arteriale urmaresc reducerea nivelului enzimei de conversie a angiotensinei din sânge , care produce si o scădere  DOAR temporară a tensiunii (și vasodilatație). Heart Tonicînsă duce la functionarea normală a sistemului endocrin care produce această enzimă . De fapt, ea rezolva problema direct de la radacina În plus, preparatul conține substanțe speciale care ajută la purificarea vaselor și la întărirea pereților. Deci, elimină prima cauză a hipertensiunii (depunerea colesterolului) și previne rupturile vasculare, atacul de cord și accidentul vascular cerebral.

MEDICAMENTUL IL PUTETI GASI AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: