Rețete de ceai și cafea pentru un Crăciun de vis!

Pentru ca a venit Craciunul si maine este Ajunul, ne gandeam sa va oferim 2 retete/recomandari de bauturi specifice acestei perioade din sarbatori, o reteta de cafea foarte buna, care-ti va aminti de copilarie si un ceai (pentru Mos Craciun, sa bea si el, de pe drum e obosit cu atatea cadouri de livrat…)

  • Cafea cu miros de Craciun

Se recomanda in general, datorita aromei foarte puternice, Bendinelli ARABICA GOURMET, o cafea 100% Arabica, un espresso delicat, aromat, cremos, care iti aminteste de zilele cand erai mic. Boabele provin din 6 provincii din America Centrală și de Sud, calitatea ei incontestabila fiind dovedita tocmai de premiile primite: medalii de aur și multe alte premii de la Superior Taste Award și Crystal Taste Award.

Reteta pentru 4 porții de espresso cu miros de Craciun:

  • 4 lingurițe de cafea
  • 1 bețișor de scorțișoară
  • un praf de nucșoară
  • cuișoare, după gust
  • coaja unei portocale date pe răzătoare

Pune toate aceste ingredientr intr-un ibric, dupa care adauga 400 ml de apă fiartă. Dupa ce omogenizezi putin, pune peste ea ceva ca sa acopere pentru 5 min. Gata!

Poti incerca sa o consumi alaturi de cativa biscuiți gustosi!

  • Ceaiul pentru Mos

Puteti gasi foarte multe tipuri de ceai pe cafelepremiate.ro! Ceaiul Rooibos Vanilla este recomandarea noastra, de la topwines.ro, datorita combinatiei ingenioase dintre rooibos dulce și cremos, cu mușețel, roiniță, păstăi de cacao, vanilie dulce si cu putin de nucșoară transforma casa in totalitate!

Vei adormi ca in povesti, garantam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: