Valoarea incredibilă a cadourilor primite de Prințul Harry și Meghan Markle la nunta lor

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pe data de 19 mai a avut loc, dupa cum bine stim toti, “nunta anului”, fiind desemnata astfel de toate site-urile de stiri din toata lumea. O tona de invitati au venit la nunta celor doua personalitati, pentru a fi parte la o ceremonie unica de căsătorie a prințului Harry cu Meghan Markle, multi dintre paparazzi lansand o multitudine de ipoteze cum ca cei 2 s-ar fi imbogatit de pe urma evenimentului.

Astfel, se spune ca Ducele şi Ducesa de Sussex au avut parte de daruri în valoare de 7 milioane de lire sterline, cu toate acestea intreaga “avere” a fost donata, conform deciziei celor 2 proaspati casatoriti.

Totodata, sa nu uitam si de regulile stricte din protocolul Casei Regale din Marea Britanie, care spune in mod expres ca membrii familiei nu pot pastra niciun cadou.

Desigur ca darurile primite de Prinţul William şi Kate nu sunt o exceptie de la sus-mentionata regula. Dupa cum se stie, de cand i-au nascut pe cei 3 copii ai lor, proaspatii casatoriti au fost asaltati cu tot felul de cadouri, insa soţii le-au refuzat de fiecare data, desi, acestea, in total valorau in jur de 30 de milioane de lire sterline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: