Depozitul digital al viitorului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Nestlé, cel mai important actor din FMCG din toata lumea, si furnizorul de soluții de transport și logistică XPO Logistics au incheiat un parteneriat important in scopul construirii unui depozit digital al viitorului, în Anglia.

Centrul de distribuție va avea in total 638.000 de m2, din care va opera in mare parte Nestlé, destinat ambalarii produselor, alaturi de o alta important destinatie: centru de testare pentru prototipurile tehnologice ale XPO, înainte de introducerea lor pe piata.

„Suntem încântați să colaborăm cu XPO Logistics pentru a construi un depozit digital și un laborator de tehnologie la East Midlands Gateway Logistics Park (UK). Aceasta este o investiție mondială pentru Nestlé, care se bazează pe un secol și jumătate de istorie în această țară. Parteneriatul nostru cu XPO va încuraja inovația și experimentarea în operațiunile noastre de logistică din Marea Britanie și vom putea răspunde și mai mult clienților noștri”, a declarat într-un comunicat de presă directorul lanțului de aprovizionare al Nestlé, David Hix.

Depozitul ar trebui finalizat in anul 2020, peste aproximativ 2 ani, și va avea sisteme avansate de sortare și robotică, precum si automatizare de ultimă generatie. Totodata, vor fi prezente si informatii predictive și mașini inteligente, avand, astfel, impreuna, cele 2 firme, cel mai avansat centru de distribuție din toata lumea. Scopul principal al depozitului este de a oferi un acces cat mai bun al produselor Nestlé (Kitkat, Maggi, Nescafe etc.) către consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: