Sub ce nume se vinde acum Dacia Logan

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Persoanele care au fost direct pe stadioanele din Rusia ca sa vada meciurile din cadrul Campionatului Mondial de fotbal de anul acesta probabil au observat niste masini pe acolo, care seamana izbitor de mult cu Dacia Logan. Pai, in caz ca le-ati vazut, va spunem ca nu va inselati! Acestea sunt facute tot de catre ei, doar ca sub alt logo si sub alta denumire: Lada Largus. Produsele romanesti se vand, chiar, foarte bine!

Lada Largus Cross a fost conceput doar ca o creştere a gardei la sol cu nişte centimetri, fiind nu departe de cel stabilit pentru un Duster. O alta diferenta ar fi centură inferioară din plastic negru, pentru protecţia caroseriei, precum şi ornamente cu look de scut, în locul de jos ale spoilerelor faţă-spate.

De fapt, tehnica asta de marketing practica de francezii de la Renault nu este deloc noua, acesti aleg numele masinii dupa țara în care le exportă.

Lada Largus poate fi cumaprata doar la un pret de 419.300 ruble (aproximativ 10.770 euro). Modelul poate fi luat cu o configuraţie de numai cinci locuri sau doar 7 locuri, fiecare cu nivelul sau de echipare. Motorul de 1,6 litri apare in 2 tipuri  de putere (de 85 CP si 105 CP), pe cand o versiune diesel nu a fost inca realizata.

Grupul Renault detine atat Dacia, cat şi AvtoVAZ, producătorul mărcii Lada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: