Toate berile artizanale românești se află într-un magazin din București

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Adina Mugescu și Andreea Săraru, care au lucrat inainte, impreuna, la o agenție de turism, si-au pus la comun economiile si cu 20 de mii de euro au construit cel dintai magazin fizic la care se poate gasi orice bere artizanală românească – toate centralizate intr-un singur loc, inclusiv cidrul. The Beer Institute – Romanian Craft Beer Shop, cum au denumit-o, se afla pe o suprafață de 47 de m2 și se situeaza pe locul lui Carrefour Market de pe Calea Dorobanților, nr. 31-33 din Capitala. Aceasta s-a deschis de curand, pe 27 iunie.

„Povestea noastră, a mea și a partenerei mele, a început acum mulți ani, în turism. Ideea cu berea ne-a venit după ce am călătorit mult prin toată țara și am descoperit câteva beri pe care mai apoi nu le regăseam în București. Astfel, ușor, ușor, am început să ne interesăm despre berile artizanale.

În cele din urmă am hotărât să transformăm noua pasiune într-un business, din dorința de a sprijini comunitatea de bere artizanală și de a oferi consumatorului o alternativă la ceea ce există și este promovat în piață în acest moment”, a spus Adina Mugescu, cofondatoarea The Beer Institute.

Magazinul are 2 camere, cea dedicată zonei de vânzare, in care consumatorii pot incerca oricare dintre tipurile de bere, precum și zona de sitting cu opt locuri, in care, in viitor, urmeaza sa se tina sesiuni de beer tasting. O zona care, sincer o spun, deja mi se pare perfecta! Ce ar mai trebui adaugat? Lemnul natur si culoarea verde a peretilor iti dau sentimentul ca te afli exact in locul in care se culege hameiul, in mijlocul actiunii, urmand procesul de productie corespunzator.

“Ne-am dorit ca locul să reflecte calitatea produselor pe care le avem, așa că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Am lucrat cu profesioniști, de la arhitecți, constructor, echipa care a executat elemente custom (mobilier, grafică. muraluri) și, desigur, pe partea de branding și identitate vizuală”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: