Cum a fost la Neversea?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Cel mai important festival pe plajă din Europa, NEVERSEA, ar putea deveni, in curand, un cuvant de inlocuit cu “TENDINTA”, caci atrage ca un magnet tinerii, numai anul acesta au participat peste 210.000 de iubitori de muzica si festivaluri. Pentru 4  zile plaja Modern, din Constanța, a fost absolut plin, aglomerat pana peste poate.

Este cu adevarat o minune sa-i vezi langa tine cantand Armin Van Buuren, Aloe Blacc, John Newman, Alan Walker, Hardwell, Steve Aoki, The Script, Jonas Blue, Steve Angelo, Vama și inca 200 de artiști cunoscuti in toata lumea pentru muzica lor. Pe langa asta, nici probleme de securitate nu au fost, caci peste tot erai inconjurat de forte de ordine menite sa tina departe orice probleme.

Organizatorii sunt cu adevarat niste masteri, au reusit sa faca din Constanta si plajele ei un loc renumit in toata lumea, unde mai pui la socoteala si ca au atras nu numai mii de romani, dar si mai multi sau tot atata din alte tari, ca Belgia, Franța, Olanda, Israel, SUA, Canada, etc – toti spectatorii au fost multumiti de concert si de muzica. Au fost mici probleme legate de curatenie, dar nu am putea spune ca asta nu se intampla mereu, la orice festival, unde se aduna sute de mii de oameni. In rest, a fost super ok! Chiar am avut cativa prieteni care au participat la Neversea si mi-au spus ca este probabil cel mai asteptat festival din tot anul.

O alta frumusete a festivalului este si sa astepti rasaritul soarelui si sa petreci pana urmatoarea dimineata, impreuna cu inca 60.000 mii de oameni. Acesta este numarul aproximativ de participanti la concertul lui Armin Van Buuren; acesta a declarat:

“Am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România și de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aș veni și pe gratis doar să simt căldura publicului de aici.”

Membrii trupei irlandeze The Script au ramas cu gura cascata, nu se asteptau la un public atat de numeros.

Unul dintre membrii trupei, solistul, Danny O’Donoghue, a fost atat de incantat si multumit de eveniment, incat a promis ca e imposibil sa nu se mai intoarca pe plaja din Constanta cel putin o data:

„Este pentru prima dată când venim în România și ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artiști din festival și nu ne vedea să credem câtă lume ne așteaptă. Am găsit un public incredibil și ne-am simțit minunat pe scenă dar și alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând ” a spus Danny O’Donoghue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: