Când va apărea ultimul sezon din Game of Thrones! OFICIAL

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Sezonul 8 din Game of Thrones este probabil cel mai asteptat sezon dintre toate serialele, acum. De aceea, HBO (producatorul celebrei ecranizari a cartilor) mai arunca, din cand in cand, cateva informatii catre fanii fomisti: a declarat ca in 2019 va fi, in mod cert, acesta lansat, precum si faptul ca ni s-a specificat o perioada exacta.

Producatorii seriei au dezamagit foarte multi fanii, dupa ce au oferit, o data, mai putine episoade pentru sezonul 7, decat fusese anuntat initial, iar apoi amanare ultimului sezon cu 2 ani. Multi ar fi dorit si chiar credeau ca va dura numai 1 an pana vor filma toate scenele si vor termina si efectele vizuale, insa nu asta s-a intamplat.

Pana acum nu s-a stiut in mod oficial si sigur cand va fi lansat.

Casey Bloys, președintele HBO al departamentului de programe, a anuntat in cadrul unei emisiuni TV din SUA că sezonul 8 din Game of Thrones va aparea, in cel mai bun caz, in prima jumătate a lui 2019. Este adevarat ca perioada nu este mare, dar macar avem acum ceva sigur.

Chiar daca esti la fel de nebun dupa serial ca mine sa stii ca nimeni nu lanseaza vara un sezon nou/serial, toamna aceeasi poveste (desi au existat exceptii ca in cazul lui The Walking Dead).

Actrița Maisie Wiliams, care joaca rolul lui Arya Stark, a declarat in cadrul unui interviu ca filmările pentru Game of Thrones vor sfarsi prin  decembrie 2018, deci asta inseamna ca primul episod din noul serial ar trebui sa apara in aprilie 2019. Totusi, informatia a fost mai tarziu negata de alti oficiali, desi sansele sunt mari in continuare sa fie in acea luna.

Ganditi-va ca deja serialul a cam deraiat de la carti, intrucat George R. R. Martin nu a scris inca ultimele două cărți, Winds of Winter și A Dream of Spring. Ceea ce inseamna ca mergem pe viziunea producatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: