România TV pierde un prezentator important, ce se va întâmpla cu postul de televiziune?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Unul dintre cei mai importanti prezentatori ai postului de știri România TV a decis sa plece din companie, desi acesta a fost cel care a pus bazele audientei, la inceputul afacerii. Este, de asemenea, unul dintre cei mai vechi prezentatori, dar care, acum, renunta la job.

Conform datelor oferite de Paginademedia.ro, Bogdan Alecsandru, persoana despre care discutam, nu doreste sa paraseasca de tot domeniul in care lucreaza, ci doar postul de televiziune actual. Bogdan Alecsandru a inceput prima data la România TV sa prezinte stirile in jurul anilor 2011.

Intrebarea este unde se va angaja?

Aceleasi surse mentioneaza ca e foarte posibil ca acesta deja sa se fi angajat la un post de la Antena 1, probabil pe aceeasi pozitie, prezentand stirile la jurnalul de weekend al stației generaliste din grupul Intact.

Din pacate, am incercat sa luam contactu cu Bogdan Alecsandru, dar fara niciun succes.

  • Cine este Bogdan Alecsandru?

Poate unii dintre voi nu stiu cine este el, mai pe scurt, a devenit cunoscut odata cu stirile de la România TV, in urma cu sapte ani, in decembrie, cand a inceput prima data sa activeze in aceasta calitate.

In total, are mai mult de 15 ani de experienta in presă. Initial, el a pornit de la Iași, cu radio, ulterior trecand pe televiziune: Tele M Iași și TVR Iași.

De asemenea, este trainer în comunicare și partener al platformei educaționale Clickstar.ro.

Facultatea este de Știinte politice, marketing politic și comunicare, tot in locul sau natal, Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: