Noul model de la Samsung cu 4 camere foto

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Samsung Galaxy A9 este probabil unul dintre cele mai interesante modele de telefoane lansate in 2018. Nu o sa va asteptati la asta: noul dispozitiv are 4 camere principale. Ok, inainte sa va intrebati: la ce mama ei am eu nevoie de atatea camere?! o sa va spun mai jos ce face fiecare.

Este posibil ca noul model de la Samsung sa fie numai o incercare, o noua experienta, ori, char, o noua nisa de dezvoltare in viitor. Telefonul contine 4 camere foto și un hardware mid-range. In cadrul conferintei tinute de oficiali la Bucuresti, acestia au anuntat ca A9 este chiar mai bun decat telefoane high-end ale companiei sau restul brandurilor de pe piata.

Ecranul pe care-l poarta este de 6,3 inci Full HD+ S-AMOLED, c-un procesor Snapdragon, avand 8 nuclee de generație veche, 6 sau 8 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare (și suportă card microSD) și o baterie de 3.800 mAh.

Poate un eveniment la care nimeni nu s-ar fi asteptat este sistemul de operare: Android Oreo. De asemenea, procesorul este si el vechi, adica in comparatie cu ale modele de la Qualcomm. E un snapdragon 660 din 2017 pe 14 nanometri. Oficialii au declarat ca ar fi avut de ales dintre 10 nanometri din 2018 – Snapdragon 710 si 670 – cred eu.

Incepem cu numararea camerelor foto de la bliț, care e intr-un capat al telefonului, pana la ultima camera, care se afla in partea opusa acesteia.

Cea dintai e o cameră de 5 megapixeli f/2.2 utilizata pentru adâncimi de câmp și defocalizarea fundalului în fotografiile de tip portret.

Urmatoarea e cea principală de 24 MP f/1.7, cu un unghi normal de cuprindere (de cam 28 mm).

A treia este de 10 MP f/2.4 pentru zoom optic 2x. În distanță focală, reprezinta undeva la 55 mm.

Ultima e de 8 MP f/2.4 și un unghi de cuprindere de 120 de grade. Are o distanță focală de aprox. 10 mm.

Cand intri in aplicatie ca sa faci fotografii, vei vedea ca ai de ales intre mai multe setari: ultra wide, wide și zoom. Mai este si modul PRO, pe care vi-l voi lasa voua sa-l descoperiti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: