Ce faci dacă Google Chrome se mișcă greu?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere create vreodata, si eu il folosesc drept principalul motor de cautare, insa, are anumite dezavantaje destul de mari, dar care, cu ajutorul cunoasterii tehnologice, pot fi reparate.

Sa nu uitam ca, precum orice alta aplicatie, browserul este updatat la anumite intervale de timp, care nu sunt fixe, depind dupa bugurile sau noutatile pe care mai doresc ei sa le introduca. Are o tona de funcții utile și i se pot adauga multe extensii care usureaza munca utilizatorului. Problema principala este ca sunt si extensii care nu te ajuta si “mananca” o gramada din memoria RAM a calculatorului tau și creeaza blocaje, intreruperi etc. Pe langa eternele probleme de memorie RAM execsiv folosita de catre browser, exista aceste addonuri de care va povestec, pe care e posibil sa le fi dat dvs. acordul, fara sa va dati seama si care, acum, va furnizeaza tot felul de reclama (este doar un ex, ele sunt foarte diverse).

Daca, deci, intampinati in ultimul timp probleme cu browserul GOOGLE CHROME, atunci e posibil sa fie de vina o actiune de a ta. Tot ce trebuie e sa revii la status quo de dinainte, adica la parametrii din fabrică, cum se spune.

De aceea, ajungem la butonul care ne intereseaza: resetarea. Mentionam ca in urma acestei operatii nu-ti vor fi deletate semnele de carte și nici parolele pe care le-ai mai salvat tu pe cine stie care site-uri. In afara de astea 2, totul va reveni la normal si va fi resetat.

Astfel: du-te în dreapta sus in coltul ecranului si apasa pe cele trei puncte și apoi Settings. Da click pe Advanced de la sfarsitul listei de variante din partea de jos. Acuma, vei observa ca exista un buton cu ”Restore settings to their original defaults”. Apsa pe el, dupa care iti va deschide aplicatia o noua fereastra, in care vei apasa varianta Reset Settings. Acuma se va inchide browserul singur si va reaparea. Daca nici asta nu ti-a rezolvat problema, atunci poti incerca Google Chrome Cleanup, care iti curata putin aplicatia de lucruri care nu-ti sunt necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: