TOP 5 filme de văzut luna aceasta

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
  • 1) Bohemian Rhapsody – Premiera 2 noiembrie

Filmul poveste intr-un mod foarte detaliat despre nasterea si sfarsitul legendarei trupe Queen, despre modalitatile de compunere a muzicii si a liderului formatiei, Freddie Mercury, care a fost descoperit dreptul unul dintre marile genii ale muzicii moderne.

  • 2) Goosebumps 2: Haunted Halloween (Goosebumps 2: Halloween bantuit) – Premiera 2 noiembrie

Ca tot a venit Halloween-ul, pe atmosfera, avem un mic orasel numit Wardenclyffe, care, in noaptea speciala, doi baieti – Sonny si Sam – gasesc un manuscris pe care este scris “Haunted Halloween” intr-o casa abandonata, fost proprietar al ei fiind autorul R.L. Stine.

Dupa ce acestia deschid cartea, lucrurile se schimba radical, iar Slappy apare, care isi exprima dorinta de a lansa apocalipsa de Halloween, impreuna cu aliatii sai monstruosi, asa ca cei 3 copii trebuie sa-l opreasca..

  • 3) The Girl in the Spider’s Web (Prizoniera in panza de paianjen) – Premiera 9 noiembrie

Hackerita Lisbeth Salander si jurnalistul Mikael Blomkvist trebuie sa se lupte cu o retea intreaga de spioni, criminali cibernetici si inalti demnitari corupti.

  • 4) Elliot the Littlest Reindeer (Elliot: O poveste de Craciun) – Premiera 9 noiembrie

Dupa ce Mos Craciun ramane fara un ren, Elliot, care este doritor sa intre in echipa Mosului si este un outcast, un exilat al lumii si al societatii, se decide sa arate lumii intregii si lui Mos Craciun ca este cel mai potrivit candidat pentru distribuirea cadourilor in Noaptea de ajun.

  • 5) Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald) – Premiera 16 noiembrie

Vrajitorul intunecat Gellert Grindelwald a iesit din inchisoare si vrea sa se razbune, asa ca se decide sa caute cat mai multi adepti. Vrajitorii buni isi dau seama ca este un adevarat pericol ce trebuie eliminat, iar singurul care o poate face este Albus Dumbledore, adica cel care, la un moment dat, fusese foarte bun prieten cu antagonistul. O continuare superba la Harry Potter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: