Kellogg pregătește schimbări în companie

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Firma americană Kellogg, care fabrica și foarte cunoscutele cereale Special K, doreste sa gaseasca cumpărători pentru divizia de snackuri pe bază de fructe, in ideea de a dezvolta cat mai rapid segmentul de produse pentru micul dejun și alimente congelate, dupa cum arata intr-un articol CNBC.

Kellogg mai are dorinta si de a include brandurile pentru mic dejun, snackurile și alimentele congelate într-un unic segment. De pilda, branduri ca Eggo și Foot Loops aduc 80% din veniturile companiei, adica efectiv compania traieste din aceasta categorie.

De asemenea, sus-mentionatul segment are prevazut si un program de reducere a costurilor numit Project K. Firma a introdus programul în 2013, deoarece se gandea sa economiseasca in fiecare an 475 milioane de dolari până în 2018. Totodata, in acelasi context, Kellogg mai anunta ca avea in vedere si schimbarea de la livrarea direct către magazine la livrarea către depozite.

Aceasta masura luata de curand de catre companie este similara cu a celorlalte din industria alimentară, care incearca sa gaseasca o rezolvare la problema ritmului de creștere, care e din ce in ce mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: