ANMDM retrage un produs cosmetic periculos de pe piață!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) atentioneaza populatia cu privire la factorii de risc pe care si-a asuma acestia atunci cand cumpara o anumita crema, care, in realitate, nu este o crema. Produsul cosmetic care se autodeclara drept “natural si realizat din ingrediente naturale” are, in realitate, substanţe active medicamentoase.

Produsul este denumit Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis. 

! Am atasat mai jos o poza cu produsul !

“ANMDM informează cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis. Crema a fost notificată ca şi produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conţinând în realitate substanţe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alertă în acest sens”, comunicata ANMDM.

Agenţia recomanda romanilor sa nu cumpere Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis, produs care inca nu a reusit sa fie retras total de pe piaţă, intrucat procedura de retragere de la comercializare abia a inceput si urmeaza sa se finalizeze in perioada urmatoare. Dupa, aceasta crema va fi distrusa, deoarece efectele negative asupra corpului sunt prea periculoase. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: