TOTUL despre tranzacția GSP-Ringier

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

BREAKING NEWS, ideea despre preluarea ziarului Gazeta Sporturilor de către Ringier prinde din ce in ce mai mult contur. Mai multe surse anunta ca este foarte probabil ca Ringier sa aiba concurenta, caci nu este singura care doreste ziarul!

Deocamdata,a auditul companiei Convergent Media – care editează Gazeta a luat sfarsit.

In acelasi timp, la sediul unde se lucreaza la publicațiile Ringier deja au inceput aranajarile, pentru un loc special, de unde se va coordona toata munca echipei ziarului sportiv condus de Cătălin Tolontan. Redactorul-șef al Gazetei a facut mai multe drumuri pana la sediul Ringier.

În discutia Ringier – Intact s-ar mai afla inca o companie interesata de preluarea Gazetei. Din ce se stie pana acum, Ringier ar trebui sa capete Gazeta sporturilor alaturi de un investitor. Aceasta din urma ar avea sediul undeva in Bulagaria.

Mihnea Vasiliu, managing director Ringier România, nu a spus nimic despre faptul ca s-ar afla un partener la mijloc:

“În această fază nu pot face niciun comentariu”, a comentat Mihnea Vasiliu.

Astfel de discutii au mai avut loc si acum cativa ani, insa fara a se materializa si in ceva concret, precum in acest moment. Oricum ar fi, sansele de a avea loc o tranzactie dintre cei doi sunt, clar, mult mai mari.

Problema de atunci fusese ca, pe atunci grupul elvețian începuse deja procedura de auditare, dar cand Ringier și GSP vorbeau despre tranzactie, Mediafax Group s-a oprit din tiparirea ediției Pro Sport, principalul adversar. Intact a facut greseala sa majoreze pretul, ceea ce a dus la oprirea discutiilor din partea GSP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: