Una dintre cele mai importante companii din județul Vâlcea face schimbări

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Conoscuta companie de conserve de fructe și legume Răureni si-a schimbat, in 2019, Directorul Comercial in Petru Sopa, dupa cum a anuntat pe Linkedin prin paginile celor 2 antreprenori care o conduc. Experienta pe care o are Petru Sopa, inaintea numirii, este cea in echipa Prefera, fiind avansat de la General Manager.

Petru Sopa lucreaza in acest domeniu de mai bine de 24 de ani, industria bunurilor de larg consum fiind practic tot ce stie sa faca mai bine. A ocupat, de asemeni, pozitii importante si in firme cu renume, precum Interbrands, Nestlé, Scandia, Hamé sau Prefera.

Fabrica de conserve Râureni este o ramura a grupului Annabella, o afacere inglobata in amonte și aval, avand in folosinta o fermă agricolă, un depozit de păstrare legume-fructe, o fabrică de conseve, precum și 67 de unități de retail în judeţele Vâlcea și Argeș. Cele mai recente date din business arata ca Fabrica de Conserve Râureni a inregistrat, in urma cu 2 ani, venituri nete de pana la 95,33 de milioane de lei, o majorare de 6% in comparatie cu anul precedent, precum și un profit de 12 milioane de lei, respectiv o crestere de 9%.

Cei 2 antreprenori (sotii Mutu) lucreaza impreuna de 17 ani inca din anul 1994, când au cazut de acord sa infiinteze afacerea. Pe atunci raportau numai 7 lucratori, iar astazi se prevad pe statele de plată in jur de 1.000 de oameni; familia Mutu a ajuns sa fie, in acest fel, cel de-al treilea cel mai important angajator din privat din judeţul Vâlcea.

Cei doi soti ii cunosc personal pe majoritatea angajatilor, chiar daca nu-si amintesc “si numele de familie”, acestia declarand ca afacerea reprezinta totul pentru cei doi. Conducatorii companiei s-au impartit in 2 treburi: sotia pe partea de comercial, mai mult, si cea de reţea de magazine Anabella, pe cand Dan Mutu are grija in mod special de partea de producţie şi agricultură.

“În comerţ eu nu-i cunosc decât pe oamenii cheie – şefii de magazin şi responsabilii – însă Dorina îi ştie aproape pe toţi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: