TONNELLERIE MARGO

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tonnellerie Margo va participa la VINVEST 2019! Compania a fost infiintata in 2002 şi are in proprietate 10 hectare în localitatea Şicula, unde este sediul social, precum şi un punct de lucru în localitatea Beliu, cu un teren mai mic de 2,5 hectare, dar si numeroase hale de lucru cu mai multe linii de productie. Firma se ocupa cu producerea traditionala a butoaielor de cea mai buna calitate, fiind astfel furnizorul a multor crame din tara noastra si nu numai. In acest moment are 130 de angajaţi, iar numarul lor va continua sa creasca. 

Tehnologia moderna si manufactura traditionala sunt cuvintele cheie in afacerea Tonnellerie Margo, realizand butoaiele din cel mai bun lemn de stejar (Quercus Robur, Quercus Petraea), ceea ce ofera, in acelasi timp, vinurilor o calitate inalta.

Tonnellerie Margo este, deci, o companie care se axeaza, in prim plan, pe productia de inalta calitate şi nu pe o producţie mare într-un timp record, intrucat tocmai aceasta diferenta oferita pe piata (spre deosebire de alti concurenti) atrage clientii, iar nu cantitatea produsa.

Astfel, Tonnellerie Margo a ajuns un jucator important in industria de masă lemnoasă. Este un brand cunoscut mai ales in Austria, Franţa, Germania, Italia, Spania, S.U.A., Africa de Sud si Australia.

VINVEST va avea loc in perioada 19-21 aprilie. Este o oportunitate pentru orice persoana de a degusta si descoperi, rescpetiv redescoperi vinuri, vinuri spumante, distilate, produse bio, oferte turistice și premii surpriză, precum si multe alte promotii la aceste produse, la pret redus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: