ReVino Bucharest Wine Fair 2019

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In fiecare an, cei de la ReVino Bucharest Wine Fair organizeaza un eveniment ce are ca obiect degustarea vinurilor romanesti, dintre cele mai bune si cele mai cunoscute crame mici si mijlocii din Romania, precum si internationale. Desigur ca acestia au decis ca si in 2019 sa fie prezenti, tot la Novotel, asa cum este traditia, marcand cea de-a 4 a editie.

Degustarea va avea loc pe timp de 3 zile, intre 11 si 13 mai 2019. Va vor pregati special vinuri premium care vor putea fi incercate de  catre dvs., daca veti decide sa veniti! Stand la povesti cu prietenii sau ascultand explicatiile somelierilor angajati la crama specifica, respectiv veti interactiona cu ei, daca deja ati trecut de etapa incepatorilor!

Mai multe informatii aici: http://www.winefair.revino.ro/index.html

De asemenea, CrameRomania.ro și ReVino.ro au anuntat realizarea unui nou studiu (care a avut loc si anul trecut), in care sa raspundeti la cateva întrebări inscrise in linkul de mai jos, pentru a afla mai multe despre experienta dvs. ca consumator de vinuri.

Studiul are loc numai online si numai in cazul persoanelor trecute de majorat, în perioada 15 ianuarie-14 martie 2019. Răspunsurile sunt anonime, iar datele vor fi prelucrate astfel încât să ajute la conturarea profilului românului care consumă vin.

Puteti raspunde cu usurinta la ele si va ia maximum 5 minute!
 
Click pe link pentru a-l completa: https://bit.ly/2sq4dSp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: