Ro-Wine la Cluj. Ce vinuri și producători vor fi prezenți.

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Chios Social Lounge va fi locul în care degustările de la Ro Wine vor avea loc, mai exact între 26 și 27 octombrie. Festivalul este la cea de-a doua ediție în Cluj. RO-Wine I The International Wine Festival of Romania va avea în jur de 60 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania, Franța, SUA, Uruguay, Argentina și Noua Zeelandă. Un lucru incredibil, având în vedere cât de rapid s-a putut extinde și dezvolta târgul.

Producătorii și importatorii care au fost prezenți la The Harvest Wine Festival vor participa și la Ro Wine, aducând o noutate: vinurile „en-primeur” precum și ultimele creații din portofoliul prezentat în Capitală, împreună cu câteva vinuri premium și superpremium alese de ei.

„În afară de obișnuita selecție riguroasă a producătorilor și importatorilor de vin – pentru că vor participa, ca de obicei, doar actorii de pe piață care au dovedit calitate și constanță în furnizarea de calitate – am introdus în acest an, cu ocazia Harvest Wine Festival de la București, și oportunitatea de a gusta fie probe de tanc sau probe de barrique, fie vinuri care nu au fost încă lansate comercial. Aceste eșantioane necomerciale vor fi prezentate alături de tradiționalele cinci vinuri de top ale producătorilor. Va fi, așa cum am dovedit la toate edițiile de până acum, un festival dedicat plăcerii simțurilor, experienței, învățării, bunului gust și calității”, a declarat Marinela V. Ardelean, co-organizator al RO-Wine l The International Wine Festival of Romania.

„Clujul a fost o surpriză frumoasă pentru mine încă de la prima ediție RO-Wine pe care-am organizat-o în această zonă. Am descoperit aici o piață HoReCa nu doar solidă, ci într-o creștere continuă și susținută, cu antreprenori și profesioniști care își doresc să afle cât mai multe informații și să compare corect oferte, să analize tendințe. Mă bucur să revenim pentru al doilea an consecutiv la Cluj-Napoca și să oferim publicului de aici o experiență super premium în lumea vinurilor de calitate, din România, dar și din alte țări, tocmai pentru a ne putea bucura de o experiență completă, unică, veridică”, a zis Liviu Popescu, co-organizator al RO-Wine l The International Wine Festival of Romania.

Aici puteți vedea toate cramele participante, printre ele numărându-se și câteva cu renume: Purcari, Avincis, Hermeziu, Sâmburești, Jidvei, Budureasca etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: