În premieriă, Victoria Secret se lansează pe piața noastră!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Brandul Victoria’s Secret urmeaza sa se lanseze pe piata de la noi cu primul lor magazin, în ultimul trimestru al lui 2018, în Băneasa Shopping City. Magazinul va cuprinde 500 de metri pătrați și va avea disponibile toata gama de produse a brandului.

Locatia in care urmeaza sa se deschida Victoria’s Secret va avea mai mult de 500 de metri pătrați şi se va afla la parterul mall-ului, in care se va putea gasi toata gama de produse Victoria’s Secret, dupa cum arata mai multe surse oficiale.

„Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium şi exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînțeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura şi alte branduri internaționale în premieră în România”, a spus Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

In ultima parte a anului, mai bine de 12 branduri locale şi internaționale si-au deschis o locatie in centrul comercial Băneasa Shopping City. Maison Christian Dior – unicul boutique din tara noastra, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi – unul dintre cele mai importante companii de accesorii de călătorie mondial, O51 – brandul premium Optiblu, Bigstep, iar acestia sunt numai cateva exemple!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: