Ce înseamnă nevoia permanentă de a consuma ciocolată/pâine

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca corpul tau iti cere des sa consumi pâine și alimente făinoase, atunci acest aspect ar putea dovedi o lipsa de azot în corp. Azotul este o substanta care tine de dezvoltarea și funcționarea corecta a muschilor.

Tocmai de asta ea trebuie sa existe in oranismul nostru. In cazul in care faci parte din acele persoane care nu doresc sa consume paine pentru ca ingrasa, atunci ar fi o idee buna sa o “dai la schimb” pe carne de pește gras sau fasole. Alimentele mentionate sunt pline de azot și mancate de trei ori pe săptămână te scapa de problema acestei carente in corp.

Pe de alta parte, daca simti nevoia des sa consumi cafea (nu din obisnuinta/adictie – in general), atunci sansele sunt de a avea o lipsa de fier în organism sau poate arata ca nu consumi suficienta sare și ca ai o lipsa de fosfor. Ambele substante sunt foarte importante in cadrul digestiei, in special cu referire la metabolism. Poti inlocui consumul de cafea cu alimentele de genu: pește, ciuperci, salată verde și usturoi.

Nevoia de ciocolată, care exista la foarte multe dintre persoane, arata o nevoie mare a corpului de magneziu sau ai putea suferi de anemie. Magneziul lucreaza in principal cu sistemul nervos, iar pentru a-l obtine este recomandat sa consumi migdale, soia și pește gras.

In cazul in care devine obsesiv-compulsiva o astfel de nevoie, in mod cert ar trebui sa verifici un doctor rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: