Borsec la putere!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Romaqua Group, compania care fabrica brandul de apa minerala Borsec, a terminat anul trecut cu venitur in valoare de 823 de milioane de lei, adica o majorare cu 13% in comparatie cu 2017. Acestia au anuntat si un an foarte bun din punct de vedere al gradului de profitabilitate, sfarsind raportul financiar cu o valoare neta ce trece de 96 de milioane de lei, inregistrand o crestere de 35%.

Nu trebuie sa uitam sa mentionam ca fiecare an din ultima perioada au fost pentru Romaqua Group au fost un adevarat succes, avand in vedere ca firma si-a crescut vanzarile cu mai mult de jumatate în perioada 2013-2018.

”Investițiile sunt cheia pentru creștere. Drept urmare am bugetat pentru următorii doi ani 30-40 de milioane de euro în dezvoltare. Este vorba despre o fabrică nouă la Azuga. Am ajuns la limită cu capacitatea de producție în fabrica de la Bușteni, astfel că vom muta producția de sucuri în noua unitate de producție, unde avem în plan să fabricăm și o gamă nouă de produse. Linia instalată la Bușteni pentru Giusto va funcționa în continuare pentru a prelua orice fel de ultrasarcină”, spunea in 2017 Nicolae Palfi, Vice-Președinte Romaqua Group.

Romaqua Group este conudusa de oamenii de afaceri notorii Octavian Crețu și Nicolae Palfi și are in administrare, la acest moment, 5 fabrici, în Borsec (jud. Harghita), Stânceni (jud. Mureș), Bușteni (jud. Prahova), Lancrăm (jud. Alba) și București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: