Noul cidru de la Stella Artois

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Bergenbier si-a anuntat intrarea in forta pe piață cu noul cidru Stella Artois, o băutură alcoolică realizata din mere, recoltate manual în proportie de 50%. Acesta poate fi si un raspuns la noua piata de desfacere deschisa de Heineken, cu Strongbow, in urma cu cativa ani.

Cidrul Stella Artois este o bautura din cidru de tip premium, cu un continut de suc natural de mere fermentat de mai mult de 65%, vandut în sticle nereturnabile de 0,5 litri. Noul produs poate fi gasit in sectorul de horeca și în rețelele de retail din toata Romania.

”Stella Artois Cidre păstrează rafinamentul berii Stella Artois și vine cu un gust distinct, sec, cu note de măr roșu și arome subtile de citrice, piersică și caisă. O experiență a gustului delicată, echilibrată între dulce-acrișor, cu o urmă subtilă de amăreală în final”, au spus oficialii Bergenbier.

Bergenbier S.A. este printre cei mai importanti producatori de bere din tara, fiind prezenta pe piata de la noi din 1994. Firma face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, care are si o fabrica construita la Ploieşti, unde se fabrica marcile Bergenbier și Noroc, precum și brandurile internaționale Staropramen, Stella Artois, Beck’s și Löwenbräu. Dupa cum arata informatiile financiare emise de Bergenbier, pe 2017 s-a inregistrat o CA de 599,2 milioane de lei, o majorare cu aproximativ 5% in comparatie cu 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: