Ce spune Petre Daea despre moțiunea de cenzură: vor numai să distrugă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Șeful MADR, Ministerului de Agricultură, Petre Daea a răspuns, în urmă cu câteva zile, la o întrebare a jurnaliștilor referitoare la motiunea de cenzura ce ar putea conduce la înlocuirea actualei echipe de miniștri. Ministrul a declarat că nu are nici o frică, dar numai ingrijorari, susținând că politicienii care au propus moțiunea sunt genu de oameni ”care nu le place munca”’; inițiatorii vor numai să distrugă, nu să construiască un viitor frumos.

”Nu am emotii, am ingrijorari. Eu ii cunosc pe oamenii acestia, sunt oameni care nu le place munca, nu le prea place sa construiasca, ci sa darame. Nu prea stiu sa dea, ci sa ia. Ii cunosc foarte bine si stiu ce au patit fermierii romani inainte de 2017”, a zis Daea.

Motiunea de cenzura ”Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!”, inițiată de 237 de parlamentari, va fi dezbatuta si votată peste 2 zile, pe 10.10.2019, în plenul Parlamentului, politicienii care au propus-o, precum și președintele României, afirmând că aceasta va trece negreșit, iar Guvernul va fi înlocuit.

Cu toate acestea, azi, cu numai 9 ore în urmă și cu 2 zile înainte de votarea moțiunii, PSD a postat un mesaj pe Facebook în care promite și mai multe. Se promit creşteri de salarii, mai multe vouchere, dar şi bonusuri pentru bugetari.

„Noi, cei din PSD, garantăm creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 și 1 ianuarie 2021. Asigurăm acordarea de vouchere și alte bonusuri pentru bugetari.

Ei, partidele de opoziție, disprețuiesc bugetarii. Pe unii vor să îi concedieze, iar pentru restul vor să taie salariile, să le ia toate bonusurile pe care în mod corect le câștigă astăzi. Ei consideră că bugetarii sunt ”praf” la locul de muncă.”, a anunțat PSD pe pagina sa oficială de Facebook.

Premierul a afirmat că, inclusiv în cazul în care moțiunea va trece, ea nu va demisiona. A menționat și că își va păstra funcția de președinte al PSD și va rămâne în continuare candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: