Plantele care absorb energia negativă, gazele nocive și produc oxigen

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Costel Vînătoru, care ocupă funcția de director la Laboratorul de Genetică şi Ameliorare din cadrul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură din Buzău, a întocmit o lista cu cele mai bune plante care purifică aerul din casă și te scapă de gazele care-ți afecteazăa sănătatea.

Astfel, TOP 5 plante sunt:

  1. Iedera a fost pusă în capul listei, deoarece aceasta combate una dintre cele mai mari probleme din modernitate: poluarea. Conform oamenilor de știință, iedera are capacitatea de a elimina 90% din benzen, un solvent din care este compusă vopseaua, cerneala, materialele plastice, cauciucurile, detergenții și fumul de țigară.
  2. Cactusul a fost așezată după iederă, întrucât și această plante are un rol benefic împotriva gazelor dăunătoare sănătății și crește cantitatea de oxigen pur. din cameră. Pentru acest motiv, cel mai bine este să-l așezi lângă televizor pentru a absorbi undele electromagnetice. Printre caracteristicile sale, cactusul crește cantitatea de oxigen noaptea și scapă de monoxid de carbon pe timpul zilei, de aceea ar fi de recomandat să mai așezați unul și lângă patul dvs.
  3. Anthurium este de preferat să fie așezat la bucătărie, pentru că te scapă de amoniacul care se depune în cantități periculoase în cameră.
  4. Dracaena distruge compușii organici volatili (acetona, etanol, benzen) generați de numeroase spume utilizate pentru realizarea canapelelor, bibliotecilor ș.a.m.d, precum și pentru picturi.
  5. Crassula sau arborele de jad crește gradul de energie pozitivă din casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: