Gigi Becali i-a dat o mână de ajutor lui Șumudică

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Patronul FCSB i-a dat o mână de ajutor antrenorului de la Gaziantep, Marius Șumudică, în momentul în care a prins vestea îmbolnăvirii sale și a familiei lui de COVID 19.

În urmă cu aproape o lună, Becali declarase ca a descoperit un tratament care te salvează de Covid-19 și că prieteni de-ai lui au fost infectacți cu acest virus și au reușit să scape de el eficient, prin aceste metode obscure.

Nu este primul act de caritate al patronului celui mai mare club sportiv din țară, deoarece în luna aprilie achiziționase 100.000 de bucăți de Arbidol din Rusia, tot în scopul de a ajuta cetățenii în lupta cu noul coronavirus.

Iată ce a spus Gigi Becali lui Șumudică:

”Tu vezi-ți liniștit de treabă acolo, că am eu grijă!”.

Soția, fiica și tatăl tehnicianului român sunt infectați, dar simptomele nu sunt grave. După ce i-a ajutat pe aceștia cu toate medicamentele necesare, Becali a continuat să ia contact cu familia Șumudică și discută zilnic cu ei despre starea lor de sănătate.

Toate medicamentele și ajutorul a venit prin firma sa, Imunomedica, în care sunt și testați fotbaliștii de la FCSB.

Gigi Becali a avut pierderi imense în acest an din cauza noului coronavirus. FCSB fusese un adevărat focar de infecție la un moment dat, iar din cauza asta fotbaliștii n-au mai intrat în grupele Europa League, iar patronul a pierdut o sumă de 10 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: