Răspunsul Auchan România privind propunerea închiderii unităților sale

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Poziție Auchan România

(1 noiembrie 2021)

Confirmăm faptul că reprezentanți ai ANPC au derulat astăzi un control în câteva magazine. Autoritatea ne-a sesizat mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, fiind deja finalizată în cea mai mare măsură. Urmează să transmitem către OPC București, mâine dimineață, solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză.

 

Toate magazinele noastre au sisteme de audit și control al calității, avem implementată respectarea standardelor ISO pentru managementul calității –  fiecare hipermarket beneficiind și de un responsabil de calitate dedicat acestora – toate cu scopul de a răspunde cât mai bine prevederilor legale. De asemenea, magazinele noastre respectă măsurile pentru protecție sanitară împotriva Covid-19.  Ne asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control în această perioadă.

 

Reprezentanții Auchan

 

A view of a busy dining district in Osaka. Tourists and shoppers during the evening, Japan. Contemporary architecture, tree lined street, horizontal composition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: