Un nou concept de magazine: black store

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Rețeaua Paco Supermarkets, care apartine afaceristului Feliciu Paraschiv, a deschis inca un magazin, în Focșani, unde mai inainte fusese construit un supermarket Profi. Aceasta ultima extindere reprezinta cel de-al 11-lea supermarket din rețea și cea dintai deschidere din anul 2018.

Magazinul cu numele “Paco” poate fi gasit pe bulevardul București nr. 13, debutand, in acelasi timp, si cu un nou concept de magazin, caruia i-a dat numele de ”black store”. Initial, magazinul a suferit un proces complex de renovare, culorile principale care il caracterizeaza fiind gri închis și negru. Magazinul se intinde pe 700 mp, iar 450 mp dintre acestia fac parte din suprafața de vânzare. Oferta este de cam 10 mii de SKU-uri, clienții putand folosi si o vitrină asistată caldă și servicii suplimentare, ca plata facturilor, a ratelor bancare sau a rovinietei în interiorul magazinului și la serviciul de coletărie.

paco Supermarkets a intrat prima data pe piata de la noi in 1995, in acelasi timp fiind si unul dintre cei mai puternici retaileri din regiunea Vrancei, avand in total 11 magazine în localitățile Focșani, Jariștea, Vidra și Odobești. Paco Prod Serv, firma care administreaza magazinele Paco Supermarkets, a raport anul trecut o CA de 84,4 milioane de lei, ceea ce inseamna o majorare de 20% in raport cu 2016, adica un profit de 1,43 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: