Cel mai vândut vin al lunii februarie în magazinul online al Cramei Dealul Dorului: Zodiac Cabernet Sauvignon

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

 Un cabernet tipic, care de la primul contact oferă o aromă ce ne duce cu gândul la fânul proaspăt, ardei graşi, afine şi coacăze negre, elegant armoniate de note de vanilie şi tabac. Este vinul perfect pentru o seară romantică sau o cină cu prietenii. Recomandat a se servi la 16-17 grade C.

✅ Asocieri culinare: carne de vita, carne de porc, carne de vanat, paste, branzeturi selectionate.

Serile de primăvară sunt desăvârșite când sunt însoțite de un pahar de vin de la Crama Dealul Dorului. Pe măsură ce natura renaște și zilele se lungesc, un vin select din zona Banat-Silagiu este companionul ideal pentru momentele de relaxare și bucurie.

Fie că vă bucurați de liniștea serii pe terasă, fie că petreceți timp prețios cu cei dragi, o sticlă de vin adaugă o notă de rafinament oricărei întâlniri.

Recomandări pentru cina de duminică: Zodiac Rose

Savurează eleganța pură cu ZODIAC ROSÉ, un vin rafinat creat din struguri aleși cu grijă. Acest vin își dezvăluie armonia perfectă între aromele de fructe roșii și accentele subtile de mirodenii, oferind un echilibru desăvârșit între aciditate și alcool.

Fie că ai pe masă pui, pește, fructe de mare, paste sau chiar o salată proaspătă, ZODIAC ROSÉ este alegerea perfectă pentru a completa orice fel de mâncare.

Transformă fiecare masă într-o experiență culinară memorabilă, adăugând un pahar de ZODIAC ROSÉ la cina ta de duminică.

 ️Pentru o experiență de degustare ideală, vă recomandăm să serviți acest vin răcorit, la temperaturi între 10-12 grade Celsius.

Vița-de-vie este pregătită pentru un nou sezon

Aceasta este calea pe care mergem zilnic. Îngrijim vița de vie pentru ca în toamnă să culegem rodul succesului. Pe măsură ce ne-am apropiat de sfârșitul lunii februarie, ultimele zile ne-au adus vreme caldă și însorită.

Această schimbare binevenită a vremii ne umple de speranță și de energie. Soarele blând de sfârșit de iarnă începe să dezmorțească pământul, pregătindu-l pentru noi cicluri de viață.

În aceste zile de sfârșit de iarnă, am accelerat activitățile de pregătire a solului și de verificare a viței de vie, asigurându-ne că sunt în condiții optime pentru a profita la maximum de zilele lungi și calde care vor urma.

Fiecare rază de soare care încălzește viile noastre este un pas în plus către rodul succesului pe care dorim să îl culegem împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: