Ce este un Miko View 2.

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Cu totii stim ca domeniul IT, care, de altfel, este foarte larg, se va putea reinova intotdeauna, de aceea, piata are loc si pentru companii mai mici si mai putin cunoscute, dar care incearca, si ele, sa-si faca loc printre giganti. Ba chiar, uneori au un cuvant de spus, poate chiar au o idee buna si merita sa te gandesti la el ca la o optiune viabila, cazul si al lui Wiko View2.

Wiko reprezinta o firma infiintata in 2011 în Franța, care vrea sa fie un adevarat „game changer” si sa aduca cat mai multe noutati pe piata telefoanelor mobile. Asta zic eu ca au vrut sa faca si cu Wiko View2.

  • Specificatii

Este destul de clasic, din anumite puncte de vedere, cum ar fi corpul format din aluminiu, atasat între un strat de sticlă pe față și un capac de plastic pe spate. Spatele este prevazut cu o camera foto de 13MP și senzorul de amprentă, pe fata avand 16MP, situat intr-un punct central in partea superioara a ecranului, lucru care duce la un fel de „notch”, insa ceva mai mic și rotund.

Se fundamenteaza pe un Snapdragon 435 cu 8 nuclee, care face parte din procesoarele grafice Adreno 505, 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare, extensibil cu SD card până la 128 GB.

Ecranul de 6” iti aduce o rezoluție foarte buna de 720×1528 pixeli și are o protectie de nivelul Gorilla Glass.

De asemenea, are doar un single SIM și internet 4G de viteza baterie de 3000 mAh.

  • Ce mai gasim pe interior?

Totodata, acesta este prevazut cu un Android Oreo, fara prea mari schimbari fata de versiunea Google.

Unul dintre functiile mai speciale ale telefonului trebuie mentionat si „gesturi inteligente”, care te lasa sa dai comenzi telefonului numai prin intermediul unui ecran cu un anumit semn.

Acesta are si suport HDR, nivel de blur reglabil.

De asemenea, nu prea are concurenta in domeniul multimedia, prin cei 13 megapixeli  ai camerei FULL HD , precum si rezolutiei 4128×3096 pixeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: