Unul dintre cele mai de succes branduri din România are un nou design

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Unul dintre cele mai importante branduri  ale Alexandrion Group, produsul care dă chiar numele companiei –  Alexandrion –  își înnoiește garderoba. Băuturile spirtoase Alexandrion 5 * și Alexandrion 7 * au, începând din luna octombrie,  un logo, o etichetă și un design ușor împrospătate. Păstreaza însă același model al sticlei ca fiind însăși definiția brandului. 

Băutura spirtoasă Alexandrion a fost creată la sfârșitul anilor ’80 în Creta, Grecia. Reteta originală și procesul de producție au ajuns ulterior și sunt păstrate de-a lungul vremii, respectându-se moștenirea grecească, într-una dintre cele mai moderne și eficiente distilerii din sud-estul Europei, în Dealul Mare, județul Prahova, România.

Sticla Alexandrion încorporează un amestec excepțional de distilate de vinuri învechite în butoaie de stejar, completate de un buchet secret de extracte naturale care amintește de aromele mediteraneene delicate. Procesul de amestecare, împreună cu know-how-ul profund al Master Blender-ului și condițiile ideale ale pivniței garantează o calitate constantă, rezultând o băutură spirtoasă fină și rafinată.

Alexandrion este brand-ul fanion al Alexandrion Group. Viziunea fondatorului grupului, dl. Nawaf Salameh, a fost întotdeauna să caute crearea de băuturi spirtoase de cea mai bună calitate și cu cel mai bun gust; iar această viziune a dus la păstrarea unei poziții de lider în producția de branduri de top. Alexandrion conduce astăzi piața românească cu o cotă de peste 70% – un succes datorat standardelor de înaltă calitate stabilite de fondator, alături de sprijinul și dedicația oamenilor săi.

Compania își reafirmă angajamentul față de partenerii lor și față de consumatorii Alexandrion de a păstra întotdeauna aceleași rețete și  aceleași procese de producție autentice și tradiționale, asigurându-se că aromele fine pentru Alexandrion 5 * și 7 * rămân intacte. Sticlele cu noua imagine Alexandrion 5 * și 7 * vor fi lansate pe piață începând din octombrie 2017.

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: