Beri artizanale de calitate

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Una dintre ele este chiar Sunstone Alehouse, despre care vom vorbi astazi. Este o bere artizanala din Republica Moldova, o bere interesanta, de altfel. Este o bere destul de buna, chiar si o sa vi-o recomand chiar acum cu drag.

Despre ce e vorba? Kiril Zmurciuk este numele producatorului si este in domeniu de mai bine de 4 ani. In mare parte, pe la inceput, cand si-a infiintat propria lui afacere, mergea mai mult pe targuri de acest gen din Chisinau. Insa, cu timpul, pentru ca s-a dovedit ca berea lui e una de calitate si foarte placuta consumatorilor, a castigat un anumit renume, asa incat a ajuns sa fie exportata si pe piata de la noi. E unul dintre cei mai buni pe felia lui din Republica Moldova.

Summer Tide e o bere de tip pale ale, iar eticheta se potriveste foarte bine. Frumoasa, chiar putin batator la ochi.

Are o culoare oranj-tulbure si nu contine multa spuma. Acidulata putin. Totusi, recunosc ca este o surpriza, nu ma asteptam sa fie asa cum e, gustul nu se potriveste cu imaginea, zic eu.

Are un gust proaspat si te duce cu gandul la citrice, putina drojdie si note florale foarte putin cunoscute.

De asemenea, gustul e amarui si imi aminteste si de ceva grapefruit, gem de gutui, putin coriandru si corocoduse verzi. Calitatea hameiului se poate simti de la o posta, in postgust. Asta imi place chiar foarte mult! (cam ca la Zaganu, daca stiti cum e postgustul, foarte bun!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: