Vacanță de vis de 7 zile în Dubai, cu cazare, bagaj de mână, viză și zbor inclus (hotel 5 stele+demipensiune)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Eu zic sa nu mai stati acasa si sa plecati in septembrie in Dubai! Bine, e doar o recomandare, desigur, pentru voi turismhorecanilor. Azi venim cu inca o oferta buna pentru un sejur de 7 zile la un hotel de 5 stele cu demipensiune, cazare si zbor inclus, bagaj de mana la 855 euro de persoana/sejur.
Perioada vacantei este 01 – 07;08 – 14;16 – 22 septembrie
Avans 259 euro si restul cu 14 zile inainte de sejur 
Un copil pana la 14 ani plateste doar avansul 
Al 2-lea copil pana la 14 ani plateste 469 euro in camera premier

Viza nu mai trebuie platita, intra in pret si se ia direct de pe aeroport(nu se accepta pasaport temporar si valabilitatea pasaportului trebuie sa fie minim de 6 luni)

Pretul are:
Zbor Bucuresti 00:30 – 06:15 Dubai
Zbor Dubai 19:10 – 23:30 Bucuresti
Bagaj de mana 7 kg
Cazare 6 nopti Dubai 
optional camera premier(65 mp) 75 euro/pers/sejur
Fabulos 8,8/10 Booking
Certificate of Excellence Tripadvisor
Rixos The Palm Dubai este un complex multifuncțional cu plajă de lux, amplasat în zona cu formă de frunze de palmier a cunoscutei insule artificiale Palm Jumeirah și oferă vedere panoramică la apele azurii din Golful Persic, la orizontul strălucitor al zonei Dubai Marina și la punctele de atracţie din Dubai.Acesta pune la dispoziție o piscină cu tematică de oază, iar centrul spa Rixos Anjana oferă o gamă largă de tratamente.Fiecare dintre cele 231 de camere și suite are cel puțin un balcon cu vedere la mare și este decorată în stil turcesc modern. Fiecare dintre ele are TV cu ecran plat, acces gratuit la conexiunea WiFi și minibar.
Toate includ o baie cu o cadă adâncă și o cabină de duș din sticlă.În inima complexului se află À La Turca, un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, alături de 2 restaurante emblematice, L’Olivo, cu specific mediteranean și un restaurant cu specific egeean, care oferă fructe de mare ce îi vor încânta pe cunoscători. În timpul zilei oaspeții pot savura, de asemenea, o varietate de băuturi și gustări de la cele 2 restaurante amplasate la piscină și lângă plajă. Seara, oaspeții se pot relaxa în continuare la Nargile – Shisha Lounge.Centrul spa Anjana îmbină cultura și tradițiile turcești cu tratamente wellness și oferă o gamă somptuoasă de masaje, precum cel balinez, thailandez sau suedez. Există și o sală de sport cu echipă de antrenori personali certificați.Hotelul are și propriul centru de scufundări. Aquaventure Waterpark se află la 8 minute de mers cu mașina de Rixos The Palm Dubai. De 4 ori pe zi se asigură un serviciu de transfer gratuit la centrul comercial Mall of the Emirates.
Pentru mai multe detalii aici: office@roxytravel.ro cu urmatoarele detalii:
Pentru rezervare: numele complete ale turistilor (cu toate prenumele) si datele de nastere, perioada aleasa si hotelul dorit,tipul de camera in cazul in care aveti mai multe variante in oferta prezentata.
Pentru facturare: numele persoanei careia ii facturam, un CNP si un nr de telefon de contact.
Conditiile ofertei:
Odata facuta rezervarea biletele de avion se cumpara,daca renuntati la pachet veti  pierde avansul platit.
Anumite  tari din Uniunea Europeana au inclus taxe de statiune ce pot varia intre:0.20 euro pana la 4 euro /pers/noapte si acestea sunt incasate doar de catre hotel.

Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele/datele de zbor!

Prin urmare, agentia Roxy Travel Family, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora/data decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: