Berea este băutura preferată a românilor când iau iau masa

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Berea este bautura pe care romanii o consuma cel mai des cand iau mananca.

Acest lucru il dovedeste ultimul studiu realizat de GfK Romania la solicitarea Asociatiei Berarii Romaniei, care ne arata ca 80% din adultii romani, care si-au creat o obisnuinta sa bea la mesele principale din timpul zilei, au recunoscut ca, in general, aleg berea, in oricare din zilele saptamanii.

“Consumata cu moderatie, berea este o prezenta constanta in vietile romanilor. Indiferent de modul in care isi petrec timpul liber – alaturi de familie sau prieteni -, romanii aleg sa consume bere”, a declarat Constantin Bratu, director general al Asociatiei Berarii Romaniei.

Mai mult decat atat, aproape 55% din barbatii romani au mai spus ca obisnuiesc sa consume bere si dupa ce au petrecut o zi la fitness cu prietenii, berea fiind in continuare si in acest caz “preferata” romanilor.

Ba chiar, aproape 60% din barbatii romani afirma ca cea mai buna alegere pentru ei este berea, atunci cand pleaca in vacanta, oriunde ar fi, la munte sau la mare.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1037 de persoane, atat femei cat si barbati, peste 18 ani. Perioada in care s-a realizat a fost noiembrie 2014. Concluziile sunt atasate la nivel national pentru populatia Romaniei cu varsta de peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: