BEREA STEJAR

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Acuma stateam eu si ma gandeam despre ce marca de bere sa scriu. Hm, si mi-a venit ideea sa scriu despre Stejar. Sincer va spun, pe site-ul nostru beeruniversity.ro nu am mai scris despre Stejar pana acum. Dar stiti cum e vorba aia: e un inceput pentru toate! Nu stiu daca am multe obligatoriu de spus, dar cu siguranta pot zice ca e o marca buna de bere, cert.

In Romania, in portofoliul ei gasim: variantă strong,cu o concentrație de 7% alcool, produsă de compania Ursus Breweries (care e tot din grupul SABMiller) si care a fost introdusa pe piață de la noi prin 2006. Prin 2007 a decis, de asemenea, sa fie sponsorul oficial al echipei naționale de rugby a României. De ce, poate va intrebati?

Aici intervin eu si va zic de ce. Pentru ca nu degeaba cei de la Stejar vor sa se lege de un sport cu adevarat barbatesc – rugby-ul, pentru ca ei chiar si sint cunoscuti drept “stejari” (mai exact, denumirea pe care o poarta actorii principali ai jocului). De aceea, gasim in reclama lor sortimentul de bere Stejar Strong  7% alcool, de care am zis si mai sus, extractul primar fiind cu aproape 30% mai puternic fata de o bere normala. Cu adevarat as putea-o numi o bere de barbati, strong cum trebuie! un parfum, de altfel, superb. Clar trece de capitolul miros cu brio.

In 2010 aceas s-a reintrodus cu un continut de alcool de 7% in cadrul competitiei IRB Nations Cup in fata a mai mult de 300 de jucatori si fani ai rugby-ului, precum si a catorva persoane cunoscute din showbiz-ul romanesc: Radu Valahu, Ion Oncescu, Sorin Danescu – Vita de Vie, Luna Amara, Les Elephantes Bizzaire.

Deci? Tu ce zici despre “Stejar”? Scrieti-ne mai jos in sectiunea de comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: