Mica istorie a șampaniei

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

E primavara si ne aflam pe sfarsit deja, vine vara. Ce inseamna asta? Inseamna mai multe gratare, mici si…desigur, nevoia de a bea un vin. Acuma, ce vin ne intrebam noi? Pai aici intervine topwines.ro, frate, ca de asta existam noi aici, sa va spunem ce vinuri. Va recondam un Champagne, cu notorietate, avand toate elementele pe care un astfel de soi ar trebui sa le detina, ca: prospetime si vivacitate, complexitate a aromei si bogatiei, totul echilibrat de o aciditate fina.

Vorbim aici despre metoda traditionala sau methode traditionnelle, care se realizeaza in Franta, fiind cea mai fina reteta de producere a vinului spumant. Adevarat insa ca este banoasa, adica ai nevoie de foarte multi bani pentru asta, ca sa nu mai zicem de durata. Tehnica vine de fapt din regiunea Champagne, de unde si vine denumirea soiului, cum logic puteti ghici. Acolo s-a nascut tot, creand o adevarata traditie. 

Mai jos am selectat cateva dintre vinurile pe care vi le recomandam, cateva sunt si la reduceri, deci ar fi o idee buna sa va uitati acum! Pe data viitoare cititori dragi!

CLICK AICI 43 de PRODUSE PENTRU A VEDEA SELECTIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: