De weekend mergem la Casa Oprescu

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Supă picantă de midii după o rețetă a lui Radu Anton Roman și un roze de la Davino. Unde gasiti aceasta combinatie superba? La Casa Oprescu, restaurantul celor 3 papanași – unul dintre cele mai bune RESTAURANTE de mancare traditionala romaneasca din București.
Frumos, puteti admira si Parcul Tineretului, stand asa, band, fumand o tigara in aer liber. Nu suna bine? Mai ales ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta parcarii, caci are una chiar acolo. Intrati in restaurant urmand o alee (str. Secerei 10), cam 50 de metri din Bdul Tineretului, imediat prin stânga drumului ce duce la Sala Polivalentă şi Clubul Daimon.
 
Poate chiar o sa aveti norocul de a-l intalni si pe Andrei Oprescu, proprietarul atat al restaurantului cat si al primului fast-food românesc din Bucureşti.
Va recomandam, de altfel, sa incepeti (ca apetit) cu o ţuică buna de patruzeci de grade (4,9 lei un ţoi de 50 ml).
Acesta este asociat cu un  frate de-al său, bucatele sunt realizate de mama lui, o arhitectă nebuna dupa gastronomie, avand, de asemeni, şi ajutorul soţiei lui, care isi dedica intregul timp activitatii restaurantului, odată cu creşterea fetiţei lor.
Comanda clientului va fi preluată pe dispozitive electronice de către ospătari, iar softul de gestiune face restul.
În fiecare seară trebuie sa fiti acompaniati de o formaţie de muzică.
Restaurantul cu specific tradiţional-românesc “Casa Oprescu” este destul de spaţios şi este format din 2 saloane mari. Daca nu sunteti asa iubitori de muzica, puteti sta si undeva intr-o sala mai departe de orchestra, daca vreti sa purtati, mai degraba, o conversatie cu prietenii dvs. Ce mi-a placut, din nou, este distanta suficient de mare dintre mese pentru a nu fi obligat sa asculti ceea ce vorbeste cel din dreapta sau stanga ta.
Asa ca, daca n-aveti ceva mai bun de facut weekend-ul asta, ca tot este liber, iesiti cu prietenii la un restaurant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: