Practica chinezească care te scapă de aproape orice rău!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Ok, azi ne-am gandit sa vorbim despre o frica generala pe care o manifesta oamenii cand aud de ace: acupunctură. Oh, da, cu siguranta ati mai auzit de ea si nu e UN ac, ci mai mult de 10. Va spun chiar dintr-o experienta persoanala, cand eram mic si mi puneau 2 ace chiar si intre degetul mare si aratator. NU vreti sa stiti cat a durut, dar, hei, trebuie sa fii barbat! nu? In orice caz, ideea e ca teama nu exista, nu este reala. Va spunem imediat si de ce.

Acupunctura este o practică chinezească, veche de mai mult de 3 mii de ani. Ba chiar, unele analize realizate de cercetatori arata ca acum 200 de ani (in jur de) era practica si de europeni, iar debutand cu a doua jumătate a secolului al XX-lea a ea deja era folosita la scara mondiala.

Fundamentul care sta la baza acupuncturii e ca aceste PUNCTE (exact asa sunt denumite) se afla pe meridianele prin care trece ”chi” sau energia vitală.

Ar trebui sa precizam ca nu s-a gasit pana acum (de catre medici) motivul pentru care din practica respectiva rezulta atatea efecte pozitive. Normal ca nu veti merge la oricine, cine la un terapeut certificat. Un tratament corect durează cel putin 12 ședințe, iar fiecare ședință are in jur de 30 de minute.

Mai jos va spunem efectele, dar sa nu uitati de cele 2 foarte importante, care trebuie sa fie in permanent prezente: terapeut certificat și ace sterile.

Efectele ei:

  • După 20 de ședințe se elimina migrena. Acupunctura stimulează producția de neurotransmițători asociați cu relaxarea și somnul. Dacă nu puteti dormi noaptea, atunci cu siguranta va va ajuta.
  • După 12 ședințe, nu veti mai avea probleme cu alergiile sezoniere, iar asta inseamna: la revedere medicamente antihistaminice!
  • După 10 ședințe, fara probleme de reflux gastric și de digestie.
  • Ședințele regulate de acupunctură elimina si tresul și va vor scădea presiunea arterială.
  • După 5 săptămâni cu câte 2 ședințe pe săptămână, o sa scapati de durereri de spate.
  • ajuta sistemul imunitar, întărește celulele care se vor lupta mai eficient cu infecțiile.
  • simptomele menopauzei vor scadea considerabil (daca e regulat)
  • Veți scăpa de bufeuri și dureri pentru 3 luni asigurat, dupa ce finalizati tratamentul
  • doar 1 ședință de acupunctură pe săptămână va va ajuta in lupta cu depresia, în numai 3 luni, iar după numai 2 săptămâni de tratament, va poate ajuta sa slabiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: