Succes pentru Tuborg cu noua folie de protecție 100% reciclabilă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

United Romanian Breweries Bereprod, producătorul Tuborg a anuntat ca a avut o rată anuală de majorare a vânzărilor de bere la doză de 38% pentru cele 5 luni de la inceputul anului acesta, in comparatie cu acelasi interval din cursul anului trecut.

Compania a avut asa mare succes si datorita faptului ca acestia au introdus pentru tot portofoliu de beri produse in Romania de URBB, a foliei de protecție 100% reciclabilă, cu aplicare termică, lipsiti de adezivi – o investitie de succes de 2 milioane de euro si care a avut loc in anul precedent.

”În iunie 2017, ne-am stabilit obiectivul de a avea cele mai curate doze. În consecință, am investit considerabil pentru a avea cea mai avansată folie de protecție disponibilă pe piața locală. Rezultatele sunt excelente: vânzările noastre de bere la doză pe primele 5 luni ale anului 2018 au crescut cu 38% față de nivelul din aceeași perioadă a anului trecut, înainte de implementarea foliei”, a spus Shachar Shaine, Președintele URBB.

URBB a pompat in firma 2 milioane de euro cu scopul de a dezvolta și moderniza linia de producție a fabricii din orașul Pantelimon, județul Ilfov, pentru aplicarea unei folii de aluminiu pe dozele de bere realizate sub conducerea brandului Tuborg, Skol, Skol Nepasteurizat, Holsten și Carlsberg.

Acestia au descris un intreg proiect de investitii, prin care s-a urmarit dezvoltarea și modernizarea capacității de producție, precum și introducerea de noi idei și campanii de marketing, in total acestia avand cheltuieli de investitii (doar pentru 2018) de 10 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: