Noua aplicație Orange care funcționează ca un mic cont bancar

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Orange vine cu noi optiuni pentru clientii lor la aplicatia Orange Money. Noutatile sunt chiar eficiente si erau, de altfel, de asteptat. Astfel,  din luna iulie, Orange Money introduce  în aplicația mobilă existenta noi posibilitati, printre care cea de a plăti facturile, de a opera transferuri sau de a plati chiar prin propriul tau telefon. 

Din acest moment, orice client orange va avea un cont IBAN prestabilit prin care va putea realiza ransferuri în lei din sau către orice alt cont bancar din România, fara costuri, ORI, chiar va putea primi bani. Vei putea opera tranferuri de maximum 50 mii ei. Cei care isi vor instala aplicatia pe telefon vor putea transfera banii catre orice client Orange Money, introducand din agendă numele ori numărul lui de telefon, precum și către orice cont bancar în lei din Romania.

Mai mult decata atat, consumatorii vor putea face plata facturilor pentru 70 de companii din domenii ca: telecomunicații, electricitate, gaz, apă, salubritate, asigurări și cosmetice. Plata se va realiza cu ajutorul unei scanari a codului de bare sau prin tastarea codului de client. In acest mod iti poti plati la Engie, Electrica sau chiar  asigurarea de la Groupama.

In cont se vor putea introduce sume direct prin aplicație, folosind orice fel de card bancar eliberat pe numele clientului, sau prin site-ul produsului. Pentru introducerea de urgenta a unor sume de bani se pot salva cardurile în aplicație. A treia optiune oferita de aplicatie este un transfer interbancar în contul IBAN legat de contul Orange Money, precum și prin depunerea de numerar în magazine Orange.

O a 4 a optiune oferita de Orange Money este cea de a scoate bani din contul respectiv, lucru care poate fi realizat în magazinele operatorului telecom, numai ca vei fi taxat pentru ele cu comisioane. Cele de maximum 500 de lei platesti un comision de 5 lei, urmand ca in cazul sumelor între 500 și 1000 de lei sa plătești 15 lei, iar ce este mai mare de 1000 de lei vei fi obligat la 25 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: