Noul TV de la Samsung de 8k

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Televizorul Q900 de la Samsung ar putea reprezenta ultimul cel mai bun model din domeniu! A fost creat pe o rezoluție de 8K, o adevarata premiere pentru piata actuala, ca sa nu mai vorbim de impresionanta diagonala a ecranului. Specificatiile ne amintesc ca poarta 85 de inci sau 216 centimetri, asa ca e absolut imens! Poate fi pus pe perete, cum imi place mie, de pilda.

Firma deja a scos pe piata pentru vanzare noul TV, iar precomenzile pentru acesta deja au inceput, avand un procesor de 8K Quantum si cu ultima generatie de tehnologie bazată pe A.I. (inteligenta artificiala), oricine ar dori un astfel de produs in casa.

Nu numai asta, dar cei de la Samsung au anuntat si ca are o luminozitate maximă de 10 ori mai puternica fata de cea a modelelor clasice UHD, de la companie. Mai multe tehnologii se utilizeaza pentru a transmite fanilor imagini de calitate, inclusiv de faptul ca beneficiaza de un quantum dot. Producatorul a anuntat mai multe despre calitatea imaginii, pe care o considera la fel de buna precum cea din realitate.

La capitolul audio, Samsung a creat o tehnologie capabila de analiză automată pentru a optimiza sunetul. Aceasta optiune a fost denumita Ambient Mode, care, mai pe scurt, ofera posibilitatea dispozitivului de a copia tiparul peretelui din spatele lui. Asta inseamna ca atunci cand inchizi TV-ul, el devine complet ”invizibil”. De asemenea, poti afisa mai multe imagini, daca doresti, pe acesta.

Iti ofera si asistentul personal Bixby pe televizor, totusi inca nu stim utilitatea exacta a acestuia. Ideea principala ar fi ca poti utiliza comenzi vocala, in cazul in care nu gasesti telecomanda, AI-ul amintindu-ti de cateva seriale, dupa preferintele fiecaruia, pe care le-ai putea urmari.

Cu toate acestea, nu stiu daca vreti sa stiti si pretul lui…15.000 de dolari la precomandă. Livrările vor debuta in data de 28 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: