Dean Corbett a murit! O mare pierdere pentru lumea gastronomiei!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dean Corbett a murit! Sâmbătă dimineaţa, celebrul chef a decedat in urma unui atac de cord, anuntul fiind facut de unul din membrii familiei lor. Acesta avea doar 56 de ani.

Dean Corbett si-a inceput munca la Casa Grisanti şi Fifth Avenue in prima parte a anilor 1980, dupa cum arata biografia realizata de companie pe site-ul restaurantului american Corbett. A urmat sa-si achizitioneze propriul restaurant, Equus, în 1985, cu putin timp inainte de a crea si Salonul lui Jack în 2000, un alt brand de succes, denumire care a fost inspirat de la tatăl lui şi, in acelasi timp, de la partenerul lui de afaceri, Jack Corbett, care murise. Joy Perrine a fost barmanul care a contribuit la celebritatea lui Jack, cocktailurile sale devenind foarte populare si premiate in intreaga lume, aflandu-se oriunde pe lista de baruri din local.

Gary Fox, coordonator de evenimente şi manager la Equus, a spus, in cadrul unei conferinte pentru WDRB că restaurantul va functiona in continuare.

Pe langa restaurantele super cunoscute ale lui Corbett, unele fiind infiintate de acesta, el a avut si o activitate filantropică importanta. De pilda, fara ajutorul lui nu s-ar fi putut aduna milioane de dolari pentru “Bourbon & Bowties”. Aceasta i-a adus numele de “Chef Deano”, Corbett lucrand si cu multe ONG-uri care lucrează pentru ajutorarea bolnavilor de diabet juvenil şi autism sau scleroză multiplă şi cu American Heart Association.

Dean Corbett era casatorit cu Julie, avand cu ea inca 3 fii. Despre inmormantare inca nu se stie nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: