MERGE CU BERE!

Daca vreti sa mancati o paine de calitate si foarte gustoasa, sigura, fara aditivi sau alte toxine, atunci astazi va prezentam reteta de pâine crocantă cu usturoi şi caşcaval! Este super rapida!

Pâinea crocantă cu usturoi şi caşcaval este probabil una dintre cele mai gustoase preparate EVER, imi amintesc de prietenul meu gurmand care mereu isi lua din astea cand eram la Paris! Dar incercati si voi, convingeti-va singuri.
Sursa foto: www.comfycook.com

Ingrediente:

  • o pâine rotundă
  • 100 g caşcaval
  • 100 g mozzarella
  • 4-5 căţei de usturoi
  • pătrunjel pentru servit

Cum se face:

  • Cresteaza pâinea cum trebuie in totalitate, dar cu grija, pentru ca nu trebuie sa afectezi si coaja de pe partea cealalta. Între laturile de paine ramase dupa crestare se pune usor usturoi pisat, dupa care se pun deasupra felii de caşcaval şi mozzarella.
  • Acuma o bagi la cuptor pentru 20 de minute si o lasi sa se raceasca, ulterior. Cel mai bine sa stiti ca se mananca calda, dupa nu mai este la fel de gustoasa. Adauga si pătrunjel tocat deasupra, de vei dori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: