Planta de armurariu și beneficiile ei extraordinare, recomandat mai ales pentru diabetici!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

De armurariu se stia inca de la inceputurile omenirii, ca avand proprietati incredibile in medicina naturista. Unul dintre motivele principale pentru care strabunii nostri o cultivau era datorita cresterii rezistenței pe care o oferea organismului. Planta este compusa in mare parte din silimarină, un complex de substanțe flavonoide care protejeaza și regenereaza celulele hepatice.

Totodata, ea contine si multe substante chimice care ofera o gramada de avantaje corpului, precum: beta-caroten, acid fumaric, silandrină, silibină, silicristină, silimarina, incluzand si diversi nutrienți: acizi grași, calciu, fosfor, potasiu, mangan, seleniu, zinc.

El protejeaza ficatul și previne acumularea toxinelor in corp. Specialistii amintesc ca ficatul se poate regenera relativ usor, insa mai are nevoie, in mod constant, sa se detoxifieze pentru anumite inervaluri de timp. Cea mai recomandata alimentatie pentru asa ceva este cea alcauita din legume și fructe, mai putin fumat și alcool. Tratamentele naturale, precum folosirea plantei de armurariu este si ea recomandata.

Studiile au demonstrat stiintific ca are proprietati de detoxifiere (naturala) a ficatului, protejand celulele hepatice, evitand disparitia lor.

Beneficiile principale:

  • apara si regenereaza țesutul hepatic, precum si rinichii,
  • rezolve afectiunile biliare – te apara de calculii biliari,
  • stabileste un nivel normal al glicemiei din sânge, foarte bun mai ales pentru diabetici
  • bune pentru inflamațiile la nivelul intestinelor,
  • scad simptomele de psoriazis,
  • intareste sistemul imunitar,
  • poate sa amelioreze efectele chimioterapiei și ale radioterapiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: